HANDELSBETINGELSER

BOOKING

Booking kan ske via kontaktformularen her på siden, eller via min Instagram. Som bosiddende i Jægerspris, har jeg kendskab til naturskønne lokationer, som jeg benytter til fotograferinger. Ture til København og øvrige Sjælland sker mod et mindre tillæg, se nærmere under priser. Ture til øvrige Danmark aftales forud. 

Ved booking oplyses navn og adresse samt accept af afbudspolitik.BETALING

Betaling sker via Mobilepay eller kortbetaling (+2,5 % i administration). Betaling for selve fotograferingen sker på samme dag som bookingen.

Jeres redigerede billeder fremvises i et online galleri, som bliver sendt til jeres mail.

Herfra udvælger i jeres favoritter og vælger billedpakke, se gældende prisliste. Betaling for billedpakke sker via Mobilepay eller betalingslink (+2,5% i administration).

 

COPYRIGHT

Frederikke Reesse Photography har ophavsretten over alle billeder og kan benytte disse på sociale medier, hjemmesider mv. 

Præsentation og synlighed af mit arbejde som fotograf er vigtigt, men din tillid er vigtigere. Jeg accepterer, hvis I ikke ønsker billederne offentliggjort. Alt det aftaler vi på forhånd.


Kunden udvælger billederne i et online galleri. Brugsretten til udvalgte billederne tilfalder kunden, når denne har betalt, hvorefter vandmærke fjernes.


BEMÆRK:

Billederne må ikke efterredigeres, da de afspejler mit kunstneriske udtryk. 

Det betyder, at du ikke må ændre billederne med filter osv. Hvis du har ønsker til efterredigering af billederne som leveres i onlinegalleriet, f.eks. i sort/hvid eller ændret beskæring, imødekommes dette til 30,- pr. billede. Øvrige redigeringer afregnes efter tid. 


Det er IKKE tilladt at tage screenshots af billederne, da det er et brud på ophavsretten. 

 

FORTRYDELSESRET 

Ligeså snart fotograferingen er påbegyndt, frafalder fortrydelsesretten. Der er ingen returret på de digitale billeder, da billederne er redigeret individuelt til jer. 

 

AFBUD/SYGDOM

Skulle du blive forhindret i at blive fotograferet på den aftalte dag, så meld gerne afbud 3 dage før.

Ved udeblivelse på den aftalte dag betragtes sessionen for afholdt og fortrydelsesretten bortfalder. 

Skulle der opstå sygdom på dagen, ombooker vi naturligvis til en anden dag. Giv gerne besked senest 08.00.

 Følg med på instagram
@reesefotograf