ALL-IN SIGNATURPAKKE


Er du nystartet eller klar til at give din virksomhed en visuel overhaling? Vores samlede pakke med visuel identitet, branding billeder og hjemmeside er skræddersyet til kvindelige iværksættere, der er klar til at tage deres forretning til næste niveau. 


Hvem er pakken for?

Denne pakke er til dig, som enten står i startblokkene af din iværksætterdrøm eller måske allerede har taget de første skridt, men føler, at dit brand fortjener et professionelt løft. Vi forstår vigtigheden af en stærk visuel identitet og de rette billeder, der taler dit sprog. 

Pakken inkluderer:

  • Visuel identitet: Logo i 2 udgaver, farvepalette, typografi, styleguide og brandplakat. 
  • Fotos: En guide til forberedelse og 10 stk branding fotos. 
  • Hjemmeside: Design og opsætning af forside, ydelsesside, om-siden, og kontakt.

Mit samarbejde med Stine Engberg

Som branding fotograf var det oplagt at lave et samarbejde med Stine, som er grafisk designer med over 7 års erfaring inden for branding og webdesign. Stine deler min passion for at skabe unikke visuelle identiteter, der ikke bare fortæller din historie, men også resonerer med din målgruppe. Denne synergi mellem fotografi og grafisk design sikrer, at vi sammen kan tilbyde dig en helstøbt pakke, hvor hvert element – fra logo til billeder – er nøje afstemt for at skabe en sammenhængende og indbydende visuel identitet for dit brand. Vores fælles mål er at levere et produkt, hvor designets finesse og fotografiets fortælling går op i en højere enhed, og hvor din brandidentitet kommer til sin fulde ret.


Hvad kan du efter køb af pakken?

Forestil dig en sammenhængende og tiltalende visuel identitet, der fanger din målgruppes opmærksomhed. Et logo, der fortæller din historie, en hjemmeside, der konverterer besøgende til kunder, og billeder, der viser essensen af dig og din virksomhed. Efter vores samarbejde vil du stå tilbage med et brand, der ikke bare ses, men føles. Din investering

18.600 eks moms.


Mulighed for at betale i tre rater à 6200 eks moms.

Dette inkluderer en indledende afklarende samtale, hvor vi sammen fastlægger retningen og sørger for, at alle dine ønsker og behov bliver imødekommet.